© 2007-2023 TÓTH LEA. | All Rights Reserved.
A képek felhasználása, átvétele, másolása,
bármilyen más felületen való megjelenítése
engedélyköteles.

ÖRVÉNY

egyedi technika_vászon_87x87cm_2020

Rezgő valóság. Energiatörvény. Forrás energia. Az örvény az, ahol a vonzás törvénye összefogja az összes együttműködési kapcsolatot. Különleges „hely”, ahová mindannyiunknak be kell lépnünk, hogy boldogok legyünk.

Az oka annak, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat kapcsolatainkban és mindent összevetve az életben, egyszerűen azért van, mert még nem fedeztük fel az örvényünkbe vezető utat. Az örvény tisztán pozitív energiából álló rezgési állapot. Itt él minden álmunk és vágyunk várva a megfelelő pillanatra, hogy valóra váljanak.

Az örvényben való tartózkodás azt jelenti, hogy egyben vagyunk azzal, akik valójában vagyunk, fantasztikusan érezzük magunkat és rezgéssel igazodunk a vágyakhoz.

UTAK

egyedi technika_vászon_87x87cm_2020

Mindannyiunknak különböző útjai vannak. Mozoghatunk ugyanabban a térben és korszakban anélkül, hogy zavarnánk vagy akadályoznánk egymást. Mindenki önállóan járhat, mindenkinek önállóan kell járnia a saját útján.

EGYSÉG

egyedi technika_vászon_87x87cm_2020

Az egység nem csak ugyanazon tulajdonságokkal hozható létre. Ha különféle elemeknek csak egyetlen azonos tulajdonsága is van, akkor képesek egységként együttműködni. A világon mindennek és mindenkinek szerepe van és ha minden és mindenki működteti azokat, akkor mindez egy egységet alkot. Mint egy puzzle: különböző apró elemek együttesen nyernek értelmet.

EGYÉNISÉG

egyedi technika_vászon_87x87cm_2020

Kilépni az egyformaságból.  Egyéniségnek lenni. Ez mozgatja előre a világot. Mindenkinek egyedi képességei vannak. Működtetni kell ezeket, mert senki más nem tudja úgy megtenni, ahogyan mi magunk. És ha nem tesszük meg, akkor ez hiányként jelentkezik a világ számára.